2014. július 4., péntek

Youth Violence / Grind and Bear It split 7" ősszel!

Héj,

ősszel már kezében tarthat mindenki egyet a hamarosan megjelenő Grin And Bear It / Youth Violence 7"- ből. 200 db fekete bakelit fog készülni, amiből 50 db lesz a PDR distroban. Aki úgy gondolja szeretne majd egyet belőle, az előrendelésben megteheti, hogy gondol magára, és ránk.
 
    Az amerikai Grin And Bear It, az első felvétel óta trióvá fogyott, de ez nem igazán vett vissza abból a lendületből, és durvaságból, amit már a demon is nagyon jól felvázoltak. Szemtelen módon fröcsögteti az energiát amivel jön, és mindent a földbe tapos. A szemét gitárhangzás minden kvintjében dühös és frusztrált, és van benne az a mocskos vibrálás, amitől olyan magasabb erő szabadul fel a számokban, hogy érzem, a Föld megérett a világégésre. 
Itt meg is tud mindenki hallgatni egy kis ízelítőt abból, hogy képzelik ők a powerviolence-t. Osszad, hallgasd, vagy baszd fel a szomszédot vele. NEM VICC!

Grin And Bear It / Upcoming splits

A Graz-Szombathely-Csorna-Győr vonalon hajózó Youth Violence-nek idén ez már a második anyaga ami megjelenik. A dalok és a hév nem sokat változtak.Valahol a frusztrált harag és a kiégés határán bolyongó huszonéves keserűség kétujjas kvintekkel keverve. Aki szereti, ha egy betegarcú srác a pofájába köpködi a nyálát, miközben hangos és sípoló torz gitárok kivehetetlen riffeket tolnak, az élvezni fogja a kaotikus űrt, amiben néha elveszel, néha pedig a kibaszott valóságot felismerve magadra találsz. A dühöt nem elfojtani kell, hanem ráönteni azokra akik táplálják.

Youth Violence - Két szó (upcoming split 7")

ELŐRENDELÉS, INFO, GYŰLÖLET:
P I Z Z A . D A Y S R E C O R D S @ G M A I L . C O M

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése